Ankara Köpek Eğitimi

Ankara Köpek Eğitimi Merkezi

Positive Köpek Eğitim Akademisi A.Ş. İstanbul, İzmir, Muğla, Antalya ve Eskişehir'in ardından Ankara'da açıldı. Avrupa standartlarında kurulan eğitim akademilerinde ve evde eğitim modeli olarak köpeğin yaşadığı bölgede yapılan eğitimler olmak üzere iki farklı modelde köpek eğitimi hizmetleri sunulmaktadır. Yerli ve yabancı eğitmenler eşliğinde sürdürülen eğitim çalışmaları ömür boyu garanti altına alınmaktadır. 


Her biri alanında uzman eğitmenlerden oluşan Positive Köpek Eğitim Akademisi Anonim Şirketi, köpeğinizin yaşamında ihtiyaç duyduğu tüm eğitimleri başarıyla almasını sağlamaktadır. Bunun dışında özel eğitimlerin de verildiği merkezimizde Alman ekolü eğitim metotları benimsenmektedir. Geniş bir eğitmen kadrosuna sahip olan köpek eğitim akademimizde her yaştan köpekler için kaliteli ve garantili eğitimler verilirken yavru köpeklere de puppy eğitimi, tuvalet eğitimi ve temel itaat eğitimi  uygulanmaktadır. Siz de köpeğinizin daha sağlıklı ve mutlu bir yaşam sürmesini istiyorsanız, merkezimizden profesyonel destek alabilirsiniz. Hem köpeğinizin hem de sizin yaşam kalitenizi artıracak olan bu eğitimler, her biri alanında uzman eğitmenler tarafından verilmektedir. Yavru köpek tuvalet eğitimi başta olmak üzere pek çok eğitiminde en güvenilir ve kısa sürede sonuçlara ulaşabilmek için siz de gönül rahatlığıyla eğitim akademilerimizi ya da evde eğitimi tercih edebilirsiniz. Temel itaat alma sürecinin başlatılması da köpeklerin genel özelliklerine bağlı olarak değişkenlik göstermekle beraber ilk iki aydan sonra daha etkili bir biçimde sürdürülebilmektedir.

Ankara Köpek Eğitimi Merkezi

Köpek Eğitimi Ne Zaman Başlamalıdır?

Köpek eğitiminde uluslararası alanda uygun görülen, köpeğin karakterinin, ırkının, yaşının ve ailesinin özelliklerinin benimsendiği yöntemlerin tercih edilmesi gerekmektedir. Özellikle yavru köpek eğitimi konusunda bilimselliği kanıtlanmış ekollerin uygulanması köpeğin psikolojisinin ve eğitimin başarısı için çok önemlidir. Her biri deneyimli köpek eğitim uzmanlarından oluşan ekibimiz de yurt dışında uzun yıllardır aldıkları eğitimler sonucunda Alman ekolünü benimseyerek köpeklerin eğitiminde fark yaratmaktadır.

Köpek eğitiminde yaş skalası köpeğin yaşına, karakterine ve ırkına göre değişiklik gösterebilmektedir. Ancak 2 aylık köpek eğitimi en kısa sürede mucizevi sonuçlar ortaya koymaktadır. Köpeğinizin 2 aylık gelişimini tamamlamasından sonra evinizde köpek eğitimi modeliyle ya da Ankara’da bulunan eğitim merkezlerimize getirerek eğitimlerine hemen başlayabilirsiniz. Köpek eğitim uzmanları yavru köpek eğitiminde öncelikle karakter testi uygulamaktadır. Karakter testi yapıldıktan sonra köpeğinizin karakterine, alışkanlıklarına, inat seviyesi ve yaşına uygun eğitim programını hazırlayarak eğitime başlangıç yapılmaktadır. 

Köpeklere Hangi Eğitimler Verilmektedir?

Köpeğiniz dilerseniz evinizde, dilerseniz eğitim akademimizde eğitilmektedir. Puppy eğitimi, tuvalet eğitimi, temel itaat eğitimi alacak köpeklerin sahibinden ayrılmadan evinde eğitim almasını önermekteyiz.

Kurumumuzda puppy eğitimi, tuvalet eğitimi, temel itaat eğitimi, ileri itaat eğitimi, alan koruma eğitimi, bodyguard eğitimi, davranış bozukluğu eğitimi, sosyallik eğitimi, iş köpekleri eğitimi, BH, IPO, Schutzhund ve Yarışma Ring Eğitimleri uygulanmaktadır.

Köpek Eğitimi Ne Kadar Sürer?

Köpeğinizin eğitim süreci, alacağı eğitim programının içeriğine, köpeğinizin yaşına, algısının ne kadar açık olup olmadığına, zeka seviyesine, problemlerin seviyesine bağlı olarak değişmektedir. Eğitim uzmanlarımız eğitime başlamadan önce köpeğinize yaptıkları karakter testinin ardından sizlere net süreçler hakkında bilgi vermektedirler. Bununla birlikte ortalama bir eğitim kurunun ortalama süresi 4 haftadır. 

Evde Köpek Eğitimi Modeli Nedir?

Dünya üzerinde başarısı ispatlanmış Alman ekolu eğitim modeli, köpeğin yaşadığı bölgede köpek sahibiyle birlikte uygulanan ve en çok başarı elde edilen eğitim modelidir. Bu eğitim modelinde köpek yaşadığı bölgeden ayrılmaz, eğitmen köpeğin yaşadığı bölgede gerçekleştirir eğitimlerini. Bu durum köpek eğitmenine, köpeğin gerçek problemlerini görme fırsatı ve problemleri yaşandığı anda çözme imkanı verir. Köpek eğitimi sahibiyle efektif olarak gerçekleştirilir.

Bu eğitim modelinde yalnızca köpek eğitilmez, köpekle birlikte köpek sahibi de eğitim uzmanımızla birlikte çalışmalar yaparak, doğru bildiği yanlışları ortadan kaldırır, köpeğiyle arasında iletişim problemlerini çözer, bilimsel ve doğru yöntemlerle köpeğini nasıl eğitebileceğini ve yaşanan problemleri ortadan nasıl kaldırabileceğini öğrenir.

Ankara Köpek Çiftliği

Köpek Eğitiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?

Köpeklerin eğitim programlarında önem verilmesi gerekenler aşağıdaki gibi sıralanabilir.

  • Köpek eğitiminde ilk dikkat edilmesi ve büyük önem taşıyan kısım, köpeği eğitecek kişinin tutarlı davranması ve fazlasıyla sabır göstermesidir. Bu iki önemli kriterin önemsenmediği bir eğitim programı yetersizdir, köpeğin psikolojisine uygun değildir ve başarıyla tamamlanma olasılığı yoktur.
  • Köpeklerin yaşı, ırkı, zekası, karakterleri ve alışkanları sebebiyle eğitim süreçleri değişkenlik gösterebilmektedir. Bu sebeple eğitim alacak köpeğin eğitime başlamadan önce doğru bir karakter analizinden geçmesi, bu analize göre sürecin planlanması çok büyük önem taşımaktadır. 
  • Köpeğin eğitim süreci içerisinde, eğitimi verecek kişinin disiplinli olması gerekmektedir. Kendisi disiplinli olmadan, köpeğin kurallara ve komutlara uygun hareket etmesi beklenemez.
  • Bir köpek üzerinde disiplinin sağlanabilmesi için altın anahtar sevgidir. Sevgisiz disiplin sağlanamaz. Sevgisiz yapılacak bir eğitim programında, geri kalan tüm kriterler sağlansa bile o eğitimin sonunda köpekte davranış bozuklukları görülme olasılığı çok yüksek olmakla birlikte eğitimin başarıya ulaşma şansı sıfırdır.
  • Köpeği eğitecek kişinin ödül sistemini çok profesyonelce uygulaması, doğru anlarda yeteri kadar ödüllendirmesi çok önemlidir. Gereğinden az ya da gereğinden fazla ödül eğitime olumlu etki katmayacağı gibi, mevcutun gerilemesine sebebiyet verecektir. 

Ankara Köpek Eğitimi Fiyatları 2024

Köpek eğitimi fiyatları köpeğinize uygulanacak eğitim paketine göre değerlendirilmektedir.

Köpeğiniz Eğitime Nasıl Başlayabilir?

Köpeğinizin eğitim programlarımıza başlangıç yapmasını istiyorsanız, 0554 190 01 96 ve 0850 885 31 13 numaralı telefonu arayarak eğitim uzmanlarımızla detaylı görüşme sağlayabilirsiniz. Eğitim uzmanlarımız sizinle gerçekleştirdikleri telefon görüşmesinde ilk olarak ihtiyaç duydukları tüm bilgileri sizlerden alarak, köpeğinizin ihtiyacı olan eğitimler konusunda sizi bilgilendirir. Sonrasında adresinize gelerek, köpeğinize karakter testi yapılır. Yapılan karakter testinin sonucuna göre, köpeğinizin net olarak alacağı eğitim, eğitim süreci ve gerekli tüm bilgiler sizlerle paylaşılır.

Neden Positive Dogs?

2012 yılında kurulan Positive Dogs, İstanbul merkezli olmak üzere, ülke genelinde 16 farklı ilde faaliyetlerini sürdürmektedir. Eğitim kurlarını köpeğin yaşadığı bölgede sahibiyle birlikte ya da Positive Dogs eğitim akademilerinde gerçekleştirmektedir. Kurumda puppy eğitimi, tuvalet eğitimi, temel itaat eğitimi, ileri itaat eğitimi, alan koruma eğitimi, bodyguard eğitimi, davranış bozukluğu eğitimi, sosyallik eğitimi, iş köpekleri eğitimi, BH, IPO, Schutzhund ve Yarışma Ring Eğitimleri uygulanmaktadır. Her yeni küçük dostumuz bizim için yeni bir hikaye ve her biri bizi fazlasıyla heyecanlandırıyor. Bu heyecanı bize yaşatan 15.000' in üzerinde küçük dostumuza ve sahiplerine sonsuz teşekkürler.

Referanslarımız

Ankara Evde Köpek Eğitimi

Tüm referanslarımıza https://instagram.com/yerindekopekegitimi hesabımızdan erişebilirsiniz. 

Positive Dogs Ankara İletişim Bilgileri

Köpeğinizin eğitimi ile ilgi bilgi almak için uzmanlarımıza 0554 190 01 96 ve 0850 885 31 13 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz. 

Temel İtaat Eğitimi

Evcil dostunuzun tasma ile yanınızdan yürümesi, otur,yat,hayır,bekle,gel,kal,aferin-bravo komutlarını öğrenmesini kapsar.

Detaylı bilgi için tıklayın

İleri İtaat Eğitimi

Evcil dostunuzun tasma olmadan yanınızdan yürümesi, otur,yat,hayır,bekle,gel,kal,aferin-bravo komutlarını öğrenmesini kapsar.

Detaylı bilgi için tıklayın

Tuvalet Eğitimi

Köpeğin tuvalet alışkanlığı eve geldiği an itibariyle kazandırılmalıdır. Tuvalet düzen alışkanlığı 4 hafta sürmektedir. Ev ortamında tuvalet düzeninin sağlanması daha sağlıklıdır.

Detaylı bilgi için tıklayın

Bizi Arayın
Köpeğinizin eğitimini takip edin