Tuzla Köpek Çiftliği

Tuzla Köpek ÇiftliğiTuzla Köpek Çiftliği

Avrupa Standartlarında Köpek Çiftliği


Positive Dogs Tuzla köpek çiftliği dir. Tuzla köpek çiftliğinde eğitimler yerli ve yabancı dereceli köpek eğitim uzmanları eşliğinde sürdürülmektedir. Köpeğinizin İstanbul’ un en iyi çiftliğinde eğitim almasını istiyorsanız bize ulaşmanız yeterli. Dereceli köpek eğitim uzmanlarımız sizlere öncelikle telefonda detaylı olarak yardımcı olmaktadırlar ve sonrasında çiftliğimizi ziyaret ettiğinizde köpeğinize karakter analizi yaptıktan sonra eğitim hakkında tüm bilgileri paylaşmaktadırlar.

 

GARANTİLİ EĞİTİM

Tuzla köpek çiftliği nde tüm eğitimlerimiz sözleşme ile garanti altına alınır ve eğitim sonunda asla kötü sürprizlerle karşılaşmazsınız. Ömür boyu başarı garantisi sunulan eğitimlerimizin bitiminde köpeğinize eğitim sertifikası verilmektedir

ATAŞEHİR KÖPEK EĞİTİMİ ÇİFTLİĞİ

Tuzla köpek çiftliği mizde görev alan tüm eğitmenlerimiz gerek ülkemizde gerekse yurt dışında ki yarışmalardan derece almış eğitmenlerdir. En az 15 yıllık tecrübeye sahip eğitmenlerimiz, köpeğinizin eğitimini en üst düzey başarıyla tamamlamak için tamamen bilimsel verilerle çalışma yaparlar. Çiftliğimize eğitim amaçlı gelen köpeğiniz gerek sağlık olarak, gerek psikolojik olarak ve gerekse motivasyon olarak en üst düzeyde ilgi görmektedir.

EĞİTİM PAKETLERİ

Tuzla köpek çiftliği mizde puppy eğitimi, tuvalet eğitimi, temel itaat eğitimi, ileri itaat eğitimi, alan koruma eğitimi, bodyguard eğitimi, av eğitimi, canlı arama kurtarma eğitimi, aktör köpek eğitimi, yarışma eğitimi ve IPO eğitimleri verilmektedir.

ÇİFTLİKTE EĞİTİM Mİ, EVDE EĞİTİM Mİ?

Positive Dogs olarak hem evinizde hem de çiftliğimizde eğitim çalışmalarını sürdürüyoruz. Bu soruya verilecek cevap için öncelikle köpeğimizin ırkı, yaşı, karakteri, problemleri ve alacağı eğitimleri değerlendirmek gerekir. Bunu belirlemek için mutlaka bir köpek eğitim uzmanı ile görüşmeniz gerekmektedir.

KÖPEK ÇİFTLİĞİ

Tuzla köpek çiftliği mizde köpeklerin tüm ihtiyaçları yüksek standartlarda karşılanmaktadır. Geniş sosyallik ve tuvalet alanları, ısıtmalı yaşam alanları bulunmaktadır. Köpeğinizin kendini özgür hissedip mutlu olabilmesi için her detay titizlikle düşünüldü.

SAĞLIK VE BAKIM

Tuzla köpek çiftliği mizde tüm köpeklerimiz veteriner hekim kontrolündedir. Günlük rutin bakım, temizlik ve sağlık kontrolleri veteriner hekimimiz ve profesyonel eğitim almış bakıcılarımız tarafından yapılmaktadır. Köpeğinizin aşı takviminde gelen aşı uygulamaları veteriner hekimimiz tarafından uygulanarak köpeğimizin aşı karnesine eklenmektedir.

 

Tuzla köpek çiftliği için gelen aramalardan bazıları aşağıda ki gibidir;

Tuzla köpek çiftliği

Tuzla köpek çiftliği iletişim

Tuzla köpek çiftliği fiyatlar

Tuzla köpek çiftliği adres

Tuzla köpek çiftliği konum

Tuzla en iyi köpek çiftliği

Tuzla en ucuz köpek çiftliği

Tuzla köpek çiftliği yorumlar

Tuzla köpek çiftliği tarif

Servis ve Ulaşım

Otelimiz İstanbul Tuzla ' de yer almaktadır. Köpeğinizi kendiniz getirebileceğiniz gibi servis ücreti karşılığında pet taksimiz tarafından adresinizden alınıp güvenli bir şekilde merkezimize getirilmektedir.

•İstanbul' un merkezinde kolay ulaşım.

•Pet taksi ile köpeğiniz belirttiğiniz adresten alınır ve konaklama bittiğinde adresinize teslim edilir.

•24 saat hizmet

•İstanbul dışından adresinizden alım.

Tuzla köpek çiftliği mize sıkça gelen şikayetlerden bazıları;

Köpeğimin eğitim almasını istiyorum

Köpek çiftliği fiyatlarını öğrenmek istiyorum

Köpek çiftliği adres ve telefon bilgileri

Köpek çiftliğinde eğitim mi yoksa evde eğitim mi

Köpek çiftliğinde verilen eğitimler nelerdir

Köpek çiftliklerinde köpeklerin otel hizmeti alması

Eğitimlerimiz ve köpeğinizle yaşadığınız problemlerle ilgili bilgi almak ve randevularınız için 0554 190 01 96 numaralı telefonumuzdan 7/24 köpek eğitim uzmanlarımıza ulaşabilirsiniz.

Bizi Arayın
Köpeğinizin eğitimini takip edin