Önemli Duyuru: **Kuaför Hizmetimiz Aktif Değildir

Teşvikiye Pet Kuaför

Teşvikiye Pet Kuaför

Positive Dogs Teşvikiye Pet Kuaför dür. Teşvikiye bölgesinde en kaliteli ve en güvenilir pet kuaför hizmeti vermektedir. Makas tıraşı konusunda İstanbul’ un en iyi pet kuaförü olarak gösterilmektedir. Kediniz ya da köpeğiniz için kaliteli pet kuaför arayışındaysanız bize hızlıca ulaşarak hemen randevu alabilirsiniz.

Kedi kuaförü ya da köpek kuaförü ihtiyaçlarınız için dilerseniz petinizi evinizden alıp tüm kuaför ve bakımlarını tamamlayıp adresinize tekrar teslim edebiliyoruz. Merkezimiz de profesyonel köpek eğitmeni ve veteriner hekim bulunduğundan dolayı agresif olsun olmasın tüm ırklara hizmet veriyoruz.

Ekibimiz deneyimli profesyonellerden oluşmaktadır. Merkezimizde tüm hijyen koşulları üst düzeyde sağlanmaktadır. Kuaför ve yıkama hizmetlerinden sonra tüm ekipmanlar dezenfekte edilmekte ve havlular sadece bir kere kullanılmaktadır.

Makas tıraşı konusunda uzman ekibimiz petinizin spesifik tüm ırk standartları özelliklerini koruyarak tercihinize göre tıraş yapmaktadır. Bununla birlikte makine tıraşı da yapılmaktadır.

 

Profesyonel, akademi eğitimli, güvenlik sertifikalı köpek ve kedi stilistlerimiz hizmetinizdedir.

 

Teşvikiye Kedi – Köpek Kuaförü merkezimizde sunulan hizmetler

Tüm ırklar için makas tıraşı

Tüm ırklar için makine tıraşı

Pet kuaför

Kedi kuaförü

Köpek kuaförü

Pomeranian tıraşı

Pomeranian kuaför

Özel makas tıraşı

 

 

Teşvikiye Pet kuaför fiyatları;

Pet kuaför fiyatları, köpeğinizin ırkına, yaşına ve tıraşın biçimine bağlı olarak değişkenlik göstermektedir. Sadece banyo fiyatları da aynı şekilde farklı özelliklere bağlı olarak fiyatlandırılmaktadır. Bu sebeple fiyatlarımızla alakalı bilgi almak için bize ulaşabilirsiniz.

 

Teşvikiye Pet kuaför ile ilgili sitemize gelen genel istekler;

Teşvikiye pet kuaför

Teşvikiye köpek kuaförü

Teşvikiye kedi kuaförü

Teşvikiye en yakın pet kuaför

Teşvikiye pet kuaför fiyatları

Teşvikiye kedi köpek kuaförü

Teşvikiye pet kuaför randevu

Teşvikiye en iyi pet kuaför

Teşvikiye de hizmet veren pet kuaförler

 

Pet kuaför uzmanlık gerektiren bir konudur bu sebeple asla uzman olmayan ve sertifikaları olmayan kuaförlere itibar etmeyiniz. Uzman olmayan kişiler tarafından yapılan tıraş ve yıkama hizmetlerinde köpeğiniz korkmakta, canı yanmakta ve bunun sonucunda psikolojisi ciddi anlamda sarsılmaktadır.

 

Dilerseniz pet kuaför ve pet banyo hizmetleri için petinizi adresinizden teslim alıyoruz. Tüm kuaför ve bakımları merkezimizde sürdürülen petiniz tüm işlemleri tamamlandıktan sonra tekrar adresinize teslim edilmektedir. Merkezimiz sabah 08:00 akşam 21:00 saatleri arasında hizmet vermektedir. Hafta içi her gün, Cumartesi günü ve Pazar günü hizmet vermekteyiz.

Merkezimizde petinizin bakımları yapılırken sizde cafe bölümümüzde bekleyebilir, eğitimli köpeklerimizin şovlarını izleyebilirsiniz.

Önemli Duyuru: **Kuaför Hizmetimiz Aktif Değildir

Bizi Arayın
Köpeğinizin eğitimini takip edin