En İyi Köpek Eğitim Merkezi

Yaşadığınız bölgede yavru veya yetişkin köpeğinizi gönül rahatlığı ile emanet edebileceğiniz en iyi köpek eğitim merkezi arıyorsanız, siz de İstanbul merkezli akademimizi tercih edebilirsiniz.

Kurulduğu günden bu yana sektörün en başarılı ve en köklü köpek eğitim merkezlerinden biri olarak gösterilen akademimizde, her biri sertifika sahibi uzman eğitmenlerimiz görev yapmaktadır. Yavru ya da yetişkin demeden bütün köpeklere ırk, yaş, cinsiyet farkı göz etmeksizin kaliteli ve garantili eğitimler veren ekibimiz, sektörde adından sık sık söz ettirmeyi başarmaktadır.

Özellikle evde veya apartman dairesinde bakılan köpeklere sahipseniz, köpeğinizin kaliteli bir yaşam sürebilmesi ve bazı kurallara uygun hareket edebilmesi için temel eğitimlerden geçmesi gerekmektedir. Köpeklerde temel itaat eğitimi, işin en önemli kısmıdır. Çünkü sahip olduğunuz köpeğiniz özellikle henüz yavruluk dönemindeyken gerekli itaat eğitimlerinden geçmezse, sizi sahibi olarak kabul etmeyeceğinden pek çok problemle de karşılaşmanız kaçınılmaz olabilmektedir.

Kurumsal Köpek Eğitim Merkezi

Köpek eğitiminde her biri uzmanlık sertifikasına sahip olan eğitmenlerden siz de kendi köpeğiniz için çeşitli eğitimler almak istiyorsanız yapmanız gerekenler oldukça basittir. Kendi bölgesinin en köklü ve en çok tercih edilen köpek eğitim merkezi olan akademimiz, kurulduğundan bu yana sayısız köpeğin eğitiminde profesyonel destek sunmuştur. Eğitim merkezimize emanet edilen her yaştan ve her ırktan köpeklerin eğitimlerinde dünyaca ünlü teknikler ve yöntemler kullanılmaktadır. Bununla birlikte kurumsal olarak köpek eğitimi veren merkezimiz, donanım ve ekipmanlar bakımından da eksiksiz bir şekilde tasarlandığı için eğitimler profesyonel seviyede verilmektedir.

Köpeğinizi gönül rahatlığıyla ve gözünüz kapalı emanet edebileceğiniz köpek eğitim merkezimiz, her konuda üst düzey kalitede hizmetler sunmasıyla sektörde adından sık sık söz ettirmeyi başarmaktadır. Köpek eğitimi ciddiye alınması gereken ve bu alanda eğitimlerini tamamlamış olan profesyoneller tarafından icra edilmesi çok önemli olan bir iştir. Bu nedenle siz de bir ömür boyunca kaliteli ve sağlıklı bir yaşam sürmek istediğiniz köpeğinizin bazı konularda temel eğitimlerini almış olmasına büyük önem veriyorsanız, hemen köpek eğitim merkezimizin kurumsal internet sitesi üzerinde yer alan iletişim bilgilerini kullanarak bizden kapsamlı bilgiler alabilirsiniz.

Sertifikalı Köpek Eğitim Uzmanları

Her biri kendi alanında uzmanlık sertifikasına sahip köpek eğitimcileri, akademimizde görevlerini büyük bir zevkle ve özenle yerine getirmektedir. Irkı, yaşı ve cinsiyeti fark etmeksizin köpek eğitimi denilince bütün uluslararası standartlardaki eğitimleri uygulayabilen ekibe sahip olan köpek eğitim akademimizde, üst düzey performanslı eğitimler gerçekleştirilmektedir. Yurt dışında köpek eğitimi konusunda uzmanlık eğitimlerini tamamlayan eğitmenlerimiz, genel olarak bu sektörde kabul gören Alman köpek eğitim ekolünü benimsemektedir. Bu sayede yavru veya yetişkin köpekler, kendi mizaçlarına ve karakterlerine göre bir dizi testten geçtikten sonra eğitimlerine başlanmaktadır.

Her köpeğin birbirinden farklı karaktere sahip olduğu unutulmamaktadır. Köpek sahipleri, kendi köpeklerini ne kadar sevseler ve benimsemiş olsalar bile bu gerçeği zaman zaman göz ardı edebilmektedir. Bu yüzden her köpeğin eğitiminde gerekli olan dinamikler ve prensipler farklılaşabilmektedir. Siz de köpeğinizin en kısa sürede temel eğitimlerini tamamlamasını istiyorsanız bu alanda deneyimli uzmanlara güvenerek, köpeğinizin kendi mizacına ve karakterine göre eğitim almasını sağlamanız gerekmektedir. Köpeğinize farklı koşullar ve hatta şiddet uygulayarak asla eğitim vermeye kalkışmamanız gerekir. Bu tür durumlar köpeğinizin duygusal açıdan da zarar görmesine neden olabilmektedir. Sektördeki en iyi köpek eğitim merkezi olarak adından sık sık söz ettirmeyi başaran köpek akademimizde siz de kendi köpeğinizin en kısa sürede başarıyla eğitim alabileceği teknikleri bulabilirsiniz.

Lisanslı ve Garantili Köpek Eğitimleri

Köpek eğitiminde kalıcılık ve devamlılık çok önemlidir. Dolayısıyla köpeğinizin tuvalet eğitimi veya temel itaat eğitimi gibi eğitimlerden geçmesinden sonra buralarda kazandığı becerileri, ömrünün sonuna kadar sürdürmesi beklenmektedir. Köpekler eğitimlerini nasıl aldıklarına göre bu süreçleri uzun veya kısa şekilde geçirebilmektedir. Eğer köpeğiniz alanında uzman ve sertifikalı eğitimcilerden eğitim aldıysa, bu kazanılan becerilerin kısa sürede unutulması mümkün olmamaktadır. Dolayısıyla garantili köpek eğitimleri alabilmek için ilk kriterinizin alanında uzman ve sertifikalı eğitimcileri tercih etmek olması gerekmektedir.

İstanbul merkezli faaliyetlerine devam eden köpek eğitim merkezimiz bünyesinde her biri sertifikalı ve Alman köpek eğitim modelini benimsemiş uzmanlarımız görev yapmaktadır. Bu uzmanlarımız her köpeğin kendine has mizacını ve karakterini keşfedip ona göre eğitim programı uygulamaları ile ünlenmiştir. Sektörde adından sık sık söz ettirmeyi başaran bu uzman köpek eğitimcisi ekibimizden siz de kendi köpeğiniz için kalıcı ve garantili eğitim almak istiyorsanız, detaylar hakkında bilgi sahibi olabilmek için kurumsal internet sitemizdeki iletişim bilgilerini kullanabilirsiniz.

Evde veya Tesiste Köpek Eğitimleri

Sektördeki köpek eğitim merkezleri arasında deneyimli kadrosu ve kaliteli hizmetleri sayesinde popülerlik kazanan akademimizde her ırktan ve her yaştan köpek için çeşitli eğitimler verilmektedir. Köpeklerinin en kısa sürede başarılı bir şekilde temel eğitimlerden geçmesini isteyen kişiler, İstanbul merkezli köpek eğitim akademimiz içindeki eğitimlerden dilediklerini tercih edebilmektedir. En çok tercih edilen köpek eğitim kursları arasında şunlar öne çıkmaktadır:

  • Tuvalet eğitimi
  • Temel itaat eğitimi
  • Tasma eğitimi
  • İleri itaat eğitimi
  • Bodyguard (koruma) eğitimi
  • Aktör köpek eğitimi
  • Sahne ve show eğitimleri
  • Alan koruma (bekçi) eğitimi
  • Sosyalleşme eğitimi
  • Evde verilen eğitimler

Bu sektörde başarılı faaliyetleri ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran ekibimiz, köpeğinize isterseniz akademi tesislerinde isterseniz de kendi evinizde temel eğitimlerini verebilmektedir. Köpek eğitimi konusunda gözünüz kapalı güvenebileceğiniz bu sertifikalı ve uzman eğitimciler sayesinde en kısa sürede köpeğinizin başarılı bir şekilde eğitimlerini uyguladığını görebilirsiniz.

Uygun Fiyatlı Köpek Eğitim Hizmetleri

Köpeğinizin özellikle yavruluk dönemindeyken temel eğitimlerden geçmesi çok önemlidir. Hem köpeğinizle kuracağınız iletişimin kalitesini belirleyen hem de her ikinizin de yaşam kalitesini artıran bu eğitimler sayesinde çok daha konforlu bir hayat sürebilirsiniz. Köpeğinizin sürekli olur olmadık yerde gereksiz hareketler veya hatalı davranışlar yapmasından sıkıldıysanız, onun canını yakmadan ve moralini bozmadan eğitim almasını sağlayabilirsiniz. Bu noktada öne çıkan köpek eğitim merkezimizde, her köpek sahibinin zorlanmadan karşılayabileceği uygun fiyat seçenekleri de sunulmaktadır.

Köpek eğitimleri, İstanbul merkezli akademimizde profesyonel kalitede sunulduğu için kalıcıdır ve garantilidir. Köpek eğitimi konusunda otorite olarak kabul edilen sertifikalara sahip eğitmenlerimiz en güncel ve en çok verimli görülen eğitim metotlarını uyguladıklarından en kısa sürede istenilen sonuçlara ulaşılabilmektedir. Köpek eğitim merkezi fiyatları da köpeğin aldığı eğitime ve eğitimin ne kadar sürdüğüne göre değişiklik gösterebilmektedir. Bu konuda en güncel fiyatlara ulaşmak için web sitemiz üzerindeki iletişim numaralarını kullanabilirsiniz.

Profesyonel Köpek Eğitim Merkezi

Kurulduğu günden bu yana sektörün en çok tercih edilen köpek eğitim merkezlerinden biri olan akademimiz, her geçen gün popülerlik kazanmaktadır. Köpeğinizle birlikte uzun bir ömür boyunca kaliteli, sağlıklı ve sevgi dolu bir yaşam sürebilmek için gereken tüm temel eğitimleri uzmanlarımızdan gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Sizin ve köpeğinizin yaşamına kalite katacak bu eğitimler için siz de en iyi köpek eğitim merkezi olan akademimiz tercih edebilirsiniz.

Bizi Arayın
Köpeğinizin eğitimini takip edin